Sari la conținut

Oţelul Galaţi debutează în această seară în grupele Champions League.

Campioana României, Oţelul Galaţi, va debuta în această seară de la ora 21:45 în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, Liga Campionilor. Elevii lui Dorinel Munteanu vor juca primul meci din grupa C a Champions League, în deplasare, cu elveţienii de la FC Basel. Partida va fi transmisă în direct de TVR. Gălăţenii vor întâlni, la 27 septembrie, pe Benfica Lisabona, într-un meci programat pe Arena Naţională, apoi vor juca, tot la Bucureşti, în 18 octombrie, cu Manchester United.
Nu vor face parada modei. Oţelul Galaţi şi-a prezentat oficial ţinuta pentru meciurile din Liga Campionilor. Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, cu această ocazie, că speră ca jucătorii săi să nu facă doar parada modei la meciul cu FC Basel. „Sper ca băieţii să nu facă doar parada modei la Basel şi să încerce să obţină puncte, pentru că asta este cartea de vizită pe care şi-o construiesc acum. În acest meci se poate întâmpla orice, dar cu o altă atitudine şi mentalitate decât cea de până acum. Dacă nu vom avea o altă atitudine, o să ajungem de râsul Europei. O victorie ne-ar aduce rezultate, satisfacţii şi puncte pentru ţară”, a spus Marius Stan.
Ajutor de la CFR. Oficialii gălăţeni au cerut ajutorul mai marilor echipei CFR Cluj pentru a-i îndruma în relaţiile cu oficialităţile. „Cei de la CFR Cluj ne vor da nişte oameni care să ne ajute în relaţiile cu oficialităţile. Nu ne este ruşine să cerem ajutor, pentru că este prima dată când evoluăm în Liga Campionilor. Avem emoţii fireşti şi sper ca într-un asemenea moment fiecare jucător să dea ce are mai bun şi să iasă de pe teren împăcat că a dat totul, chiar dacă vom pierde”, a spus Stan.
Europa e cu ochii pe ei. Sute de milioane de oameni din toată lumea urmăresc meciurile din Champions League, aşa că gălăţenii vor fi în centrul atenţiei în această seară. Atacantul Marius Pena a declarat că nu este obişnuit să fie în centrul atenţiei. „Nu suntem obişnuiţi să fim în centrul atenţiei, dar acum trebuie să facem tot ce depinde de noi să nu dezamăgim. În următoarele meciuri trebuie să facem uitate evoluţiile din acest start de sezon. În Liga Campionilor ne vede toată Europa şi vom încerca să obţinem o victorie”, a spus Pena. „Pregătim meciul la victorie, dar nici un punct nu ar fi de lepădat. Le suntem datori fanilor şi conducătorilor. Sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun”, a spus Râpă. „Emoţiile sunt pentru cei slabi. Fiecare jucător îşi doreşte să ajungă într-un asemenea moment. Sper să reuşesc să dau gol cu Basel”, a precizat mijlocaşul Liviu Antal.
Îi e frică de Manchester. Preşedintele gălăţenilor, Marius Stan, a declarat că este speriat de forma excelentă pe care o are gruparea engleză Manchester United, formaţie pe care campionii României o vor întâlni pe data de 18 octombrie la Bucureşti. „Manchester United mă sperie rău de tot. La ora meciului cu ei sigur vom umple stadionul dacă vom obţine puncte până atunci. Dacă nu, va fi doar un meci de palmares”, a spus Stan.

Comentarii

Ultimă oră