Sari la conținut

Încă trei treceri de pietoni din Brașov cu limitatoare de viteză

inca-trei-treceri-de-pietoni-din-brasov-cu-limitatoare-de-viteza

Municipalitatea brașoveană a anunțat că în 29 februarie 2020 vor fi montate limitatoare de viteză la alte trei treceri de pietoni, după ce în ultimele săptămâni au fost montate limitatoare de viteză la un numar de 16 treceri de pietoni.


   Noile astfel de dispozitive vor fi instalate pe pe str. Zizinului (intersecție cu Drumul Cernatului, la trecerea de pietoni de la stadionul Carpați), pe str. Aurel Vlaicu (la intersecția cu b-dul Griviței, doar pe sensul de mers dinspre Faget spre Griviței) și pe pe str. Stadionului, la Stadionul Tineretului - doar pe sensul de mers dinspre Fartec (b-dul Griviței) spre Bartolomeu (Calea Făgărașului).


   Acțiunea de montare de limitatoare de viteză este realizată în urma solicitării Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care a constatat că în ultima perioadă s-au înregistat mai multe accidente rutiere, soldate cu victime omenești, produse pe fondul neacordării priorității de trecere a pietonilor angajați în traversarea regulamentară a drumurilor publice.

Comentarii

Ultimă oră