Sari la conținut

„În aceste zile, ne manifestăm iubirea față de cei dragi renunțând să-i avem lângă noi!”

in-aceste-zile-ne-manifestam-iubirea-fata-de-cei-dragi-renuntand-sai-avem-langa-noi

Klaus Iohannis, mesaj de Paște: „În aceste zile, ne manifestăm iubirea față de cei dragi tocmai renunțând să-i avem lângă noi!”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paște, în care îi roagă din nou pe români să stea acasă, să-i protejeze pe părinți stând departe de ei.

„Dragi români,


   Vă doresc tuturor să întâmpinați Sfintele Paști în sănătate și pace sufletească!


   Învierea Domnului este o celebrare a speranței într-un anotimp al renașterii. Biruința Vieții, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând.

Pentru noi toți, lumina Învierii a fost întotdeauna un prilej de a ne bucura alături de familie și de cei apropiați de căldura locului pe care-l numim „acasă”. Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situație care ne obligă să aflăm mai mult în noi înșine, în casă și prin rugăciune, lumina și binecuvântarea Învierii. În aceste zile, ne manifestăm iubirea față de cei dragi tocmai renunțând să-i avem lângă noi. Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forță care ne va da energia să depășim momentele dificile prin care trecem. Să ne asumăm acest sacrificiu și să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum și în rugăciune pentru alinarea suferințelor celor bolnavi și pentru sufletele celor răpuși de epidemie.

Dragi români,


   Semnificația profundă a acestor zile este aceea că împreună, cu dăruire, iubire și credință vom ieși învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire.


   Vă urez să primiți Sfintele Paști cu sufletele luminate de iubire, speranță și credință!


   Hristos a înviat!”, este mesajul președintelui.

Comentarii

Ultimă oră