Sari la conținut

Şerban Huidu a dat declaraţie în salon după exact 24 de ore de la producerea accidentului, în prezenţa unui procuror, unui poliţist şi a unui avocat.

Înainte de declaraţiile oficiale, Huidu a spus resemnat ,,Familia să fie bine. Pentru mine, oricum nu mai contează”! Asta a spus Şerban Huidu în spital, în timp ce soţiei tocmai i punea gipsul la picior, iar copilul său mai mare intra în unitatea sanitară pentru a fi examinat la tomograf. A urmat declaraţia lui Şerban Huidu în faţa anchetatorilor. A durat o oră. Apoi, a părăsit spitalul judeţean Braşov pe uşa din dos, departe de ochii colegilor de breaslă.

În acest timp, procurorii şi poliţiştii braşoveni au dispus  expertize, verifică dacă realizatorul TV este sau nu sub tratament  medical special şi întocmesc acte premergătoare începerii urmăririi  penale. Pentru ucidere din culpă, Şerban Huidu riscă o pedeapsă cu  închisoarea cuprinsă între doi şi 10 ani. Surse judiciare spun că Şerban Huidu urma să intre cu maşina într-o  curbă la dreapta, iar într-un moment de neatenţie a pierdut controlul  volanului, maşina a derapat, a intrat pe contrasens şi a izbit Loganul.  (A.V.)

Comentarii

Ultimă oră