Sari la conținut

Grupări de traficanţi de droguri, anihilate de poliţişti

Poliţiştii braşoveni de la Brigada pentru Combaterea Crimei Organizate au anihilat două grupări de traficanți de droguri. 7 persoane au fost reținute și arestate preventiv pentru de trafic de droguri de risc si deținere de stupefiante în vederea consumului.

La începutul anului polițiștii s-au sesizat cu privire la activitatea unui grup de tineri, care consumau și comercializau hașiș pe raza municipiului Brașov. Gruparea a fost monitorizată, iar în luna iunie polițiștii au prins în flagrant un brașovean de 23 ani, care comercializa în oraş 76 grame hașiș, în schimbul sumei de 3500 lei. În urma unor percheziţii au fost descoperite alte 70 grame hașiș. Polițiștii au reținut alți trei membri ai grupului. Ulterior cei patru suspecți au fost arestați preventiv și trimiși ulterior în judecată.

La sfârșitul lunii august, polițiștii BCCO Brașov au prins o altă grupare de  brașoveni, care consumau și comercializau cannabis, pe raza municipiului Brașov. Dupa o monitorizare a grupului, la sfârşitul lui octombrie polițiștii au prins în flagrant trei brașoveni de 21, 22 și 37 ani, care comercializau patru pliculețe a câte 3 grame cannabis. În urma mai multor percheziţii, polițiștii au descoperit alte cinci pliculețe cu cannabis. Cei trei suspecți au fost reținuți și ulterior arestați preventive. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră