Sari la conținut

FC Braşov va juca cu FCM Bacău, în 16-imile Cupei României

Vineri după-amiază a avut loc tragerea la sorţi a partidelor din "şaisprezecimile" Cupei României. Potrivit extragerii, FC Braşov va întâlni pe teren propriu, echipa din  liga a doua, FCM Bacău. Astăzi  de la ora 17.00, pe stadionul din  Regie, formaţia FC Braşov întâlneşte echipa Rapid,  într-o partidă contând pentru etapa a VI-a a  Ligii I.

Celelalte partide din şaisprezecimi sunt programate după cum  urmează:


Juventus Bucureşti - Rapid
FC Vaslui - Voinţa Livezile
Steaua - Sănătatea Cluj
CF Brăila - Gaz Metan
Dinamo - Luceafărul Oradea
Oltchim Rm. Vâlcea - Oţelul
Dunărea Galaţi - Sportul
Voinţa Sibiu - CS Otopeni
Poli Timişoara - Ceahlăul
Pandurii - Vişina Nouă
Gaz Metan Severin - CS Mioveni
FCM Târgu-Mureş - Viitorul Constanţa
Astra II Giurgiu - Universitatea Cluj
Petrolul Ploieşti - Concordia Chiajna
Astra Ploieşti - CFR Cluj


În  această fază a competiţiei vor intra şi cele 18 echipe din Liga 1,  alături de cele 14 formaţii calificate. Meciurile din “16-imi” se vor  disputa pe 20, 21 şi 22 septembrie şi se desfăşoară în sistem  eliminatoriu.

La tragere au existat 3 urne valorice. Primele şase  clasate în sezonul trecut al Ligii 1 au format urna A, în timp ce  restul echipelor din primul eşalon au intrat în urna B. Echipele venite  din faza a cincea au intrat în ultima urnă.

Meciurile se vor  disputa într-o singură manşă pe terenul primei echipe extrase din urnă.  Dacă scorul va fi egal după 90 de minute, vor urma două reprize de 15  minute şi, dacă situaţia se va menţine, lovituri de departajare.

Comentarii

Ultimă oră