Sari la conținut

FC Braşov s-a calificat în optimile Cupei României

FC Braşov s-a chinuit cu divizionara secundă FCM Bacău, pentru a merge mai departe în Cupă.

Stegarii au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de o formație modestă a eşalonului secund, FCM Bacău, locul 14 în serie B1. Moldovenii au rezistat cu brio până în minutul 93, şi au încasat şi golul 2 cu puține secunde înaintea finalului primei reprize de prelungiri
Adversar modest, joc modest. De mult nu a mai găzduit Tineretului, un adversar de o calitate aşa de slabă, ca această echipă a Bacăului. Singurul care a atras atenția din tabăra oaspeților a fost ex-stelistul Baciu, prin….gabaritul său. Şi totuşi, omul numărul 1 al meciului a fost portarul Roca, probabil la meciul carierei. Mateiu a luat la țintă bara în min. 28, iar apoi a ieşit la rampă Roca: parade la Cristescu – min.81, Cristi Ionescu – min.88 şi Mateiu – min.92. Chiar dacă greu, în mod logic a venit şi victoria: Buga min.93 şi Machado în min.105 au adus liniştea în tabăra Braşovului.
Şi-au făcut singuri viaţa grea. Principalul Daniel Isăilă a lăsat pe bancă piesele “grele” şi a dat pentru început credit jucătorilor care nu prea au jucat în acest sezon. Cum timpul trecea şi gluma se îngroşa, Isăilă a fost nevoit să-i trimită în teren pe Chipciu, Cristescu şi Moutinho. ”Important este că ne-am calificat. Păcat, pentru că ne-am făcut singuri viața grea în acest meci. Am avut ocazii de a marca în primele 90 de minute, dar nu am profitat. Așa se întamplă atunci când întâlnești o echipă mai slab cotată, care dă totul pe teren. Am încercat să facem câteva schimbări în echipă, să menajăm câțiva jucători, din păcate am avut probleme. Important acum este să ne recuperăm cât mai repede pentru jocul din de la Chiajna” a declarat Isăilă.

Se întăreşte staff-ul! După cooptarea în echipa tehnică a fostului stegar Ioan Naghi, care va ocupa funcția de antrenor secund, a fost adus la echipă un alt preparator fizic. Astfel, Ferenc Bajko îl va înlocui pe Ionel Colonel.” Am mare încredere în cei doi, au multă experiențaă şi sunt convins că vom colabora excelent.” a declarat principalul Daniel Isăilă.

Comentarii

Ultimă oră