Sari la conținut

FC Braşov a ratat calificarea în faţa Pandurilor Târgu Jiu

3-2 a fost scorul după executarea loviturilor de departajare în meciul disputat de stegari la Târgu Jiu în compania echipei Pandurii din localitate . Vom reveni cu amănunte. (M.B.)


UPDATE: Semifinalista ultimelor două ediţii de cupa României, FC Braşov, părăseşte în acest an competiţia, după faza optimilor de finală. Braşovenii au făcut încă odată un joc bun, pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar a cedat la loteria penaltiurilor !! Şansa a surâs gorjenilor, care au avut doi oameni mai mult în teren (roşu Bruno Madeira min.26, roşu Distefano min.109).

Stegarii au reuşit să împingă meciul către loviturile de departajare, chiar şi în condiţiile în care au rămas cu numai 8 jucători de camp, după eliminarea lui Distefano, care a văzut al doilea galben în minutul 109. La loteria loviturilor de departajare, norocul a surâs gazdelor, care s-au impus cu scorul de 3-2! De remarcat că numai puţin de 3 penaltiuri au foist executate peste poartă de către galben-negrii: Marian Cristescu, Cristi Ionescu şi Alexandru Chipciu !!!! Munteanu şi Velayos au înscris pentru braşoveni, dar a fost prea puţin, chiar şi în condiţiile în care Vlad a trimis peste, iar Felgueiras a parat şutul lui Viera ! Pandurii Târgu Jiu merge mai departe, Braşovul este out din competiţia în care a ajuns de două ori consecutiv până în semifinale ! (M.B.)

Comentarii

Ultimă oră