Sari la conținut

Exclusivitate: Accidentul provocat de Şerban Huidu s-a soldat cu 8 victime - vezi mai jos starea acestora

Potrivit unor surse medicale situaţia victimelor accidentului produs de realizatorul de televiziune Şerban Huidu este următoarea:
- 5 victime în maşina lui Huidu - realizatorul tv şi cei doi copii au leziuni minore şi sunt în afara oricărui pericol. Soţia lui Şerban Huidu are o luxaţie la gleznă iar bona familiei s-a ales cu probleme medicale la genunchi care este posibil să conducă la internare.
- 3 victime în Dacia Logan - 2 morţi şi un pasager care se află în sala de operaţii a Spitalului Judeţean din Braşov la această oră cu lichid în abdomen şi leziuni la organele interne.

Surse din interiorul Poliţiei Braşov declară că medicul de familie al lui Şerban Huidu nu a înştiinţat Poliţia Rutieră, aşa cum prevede legea, cu privire la existenţa vreunui document medical eliberat de medicul din Viena care l-a operat pe Şerban, din care să reiasă că acesta nu ar avea dreptul să conducă autovehicule în urma tratamentului administrat.

Rămâne de văzut dacă medicul din Austria a făcut sau nu recomandări cu privire la capacitatea lui Şerban Huidu de a conduce autovehicule sub influenţa tratamentului prescris. (A.V. şi D.K.)

UPDATE. Bărbatul rănit în urma accidentului produs de Huidu a fost operat iar medicii sunt rezervaţi asupra stării sale de sănătate.  Cei doi copii ai lui Huidu au părăsit spitalul şi au plecat împreună cu un apropiat al familiei la Bucureşti. (A.V)

Comentarii

Ultimă oră