Sari la conținut

Consiliul Judeţean a aprobat cumpărarea de către administraţia judeţeană a corpului vechi al Maternităţii şi a terenului aferent acestuia. Draft-ul contractului de vânzare-cumpărare a fost aprobat de aleşii judeţeni.
Prin hotărârea votată în plen, CJ Braşov va achita aproape 4,1 milioane de euro pentru a deveni proprietarul corpului vechi al clădirii Maternităţii. În urma tranzacţiei, CJ va intra în posesia corpului vechi al Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie. Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 7.057 metri pătraţi.
Terenul aferent construcţiei, care va fi cumpărat la pachet cu clădirea, are o suprafaţă de 6.725 de metri pătraţi. CJ Braşov speră să obţină, însă, cel puţin 2 milioane de euro din vânzarea clădirii fostului Spital de Dermato-Venerice pentru a suplini o parte din bani. Clădirea veche a Maternităţii a fost revendicată, încă de la începutul anului 2008, de către Biserica Evanghelică, iar după mai multe runde de negocieri, aceasta a făcut o ofertă de vânzare autorităţilor judeţene. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră