Sari la conținut

Duminică, 22 ianuarie 2012, a încetat din viata profesorul şi istoricul Valentin Bodea,  la vârsta de 70 de ani. S-a născut la 29 martie 1941 în nordul  Ardealului, în comuna Vima Mica, judeţul Maramureş. Începând cu anul  1951, alături de familia sa de refugiaţi, s-a mutat la Braşov.
În ultimele două decenii a fost profesor al Colegiului Naţional Dr. Ioan  Meşotă şi profesor asociat al Universităţii Transilvania Braşov.
Un om de o impresionantă cultură, profesorul Valentin Bodea şi-a dedicat viata în scopul educării generaţiilor tinere, în spiritul  dragostei pentru neamul romanesc. Priveghiul va avea loc luni după amiază, la Biserica greco-catolică din Spatele Spitalului Judeţean.Dumnezeu să-l odihnească!Priveghiul va avea loc luni, 23 ianuarie, la Biserica Greco Catolică din Braşov, din str. Zizinului, de la ora 18.
Slujba de Înmormântare va avea loc marţi, 24 ianuarie, la ora 13. Profesorul Valentin Bodea va fi înmormântat la Cimitirul din strada Bisericii Române, lângă Teatrul de Operetă.


Comentarii

Ultimă oră