Sari la conținut

Cei trei lideri ai USL de la Braşov – Aristotel Căncescu (PNL), Ioan Diniţă (PC) şi Constantin Niţă (PSD) – au anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că lucrurile în alianţă sunt puse la punct şi că nu se pune problema ruperii USL la Braşov.

„Vrem să transmitem un semnal că înţelegerile în USL sunt valabile, că nu avem fisuri în organizarea noastră. Această alianţă este trainică, ne apropiem de 60% la Braşov, iar guvernanţii spun că ar fi probleme doar pentru că le este frică“, a declarat preşedintele PC Braşov, Ioan Diniţă.
La rândul lui, deputatul Constantin Niţă, preşedintele PSD Braşov a precizat că, „la fel ca în orice căsnicie, mai apar şi probleme, dar important este ca toate problemele care au apărut să fie rezolvate în timp util, până în 15 martie, când toate candidaturile trebuie să fie clar stabilite. Colegii de la organizatoric lucrează în teritoriu pentru armonizarea lucrurilor din organizaţiile locale. Unde nu vor fi găsite soluţii în plan local, le vom găsi în plan judeţean. Sigur că cei de la PDL aruncă minciuni pentru a destabiliza relaţiile dintre noi, de aceea ne-am întâlnit în această formulă pentru a spune braşovenilor că interesul nostru este acela de a câştiga alegerile la nivel de municipiu şi judeţ, iar toate sondajele de opinie arată clar acest lucru. Trebuie să ne mobilizăm şi să avem eficienţă maximă. Să nu vă imaginaţi că nu vor exista disjuncţii, dar asta nu înseamnă că ne vom certa şi vom rupe alianţa. Interesul nostru este foarte clar stabilit: să câştigăm împreună  împotriva PDL“.
Au început campania murdară! Preşedintele PNL Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat că toate problemele din teritoriu vor fi rezolvate sută la sută.
„Chiar dacă trebuie să înfruntăm orgoliile unora dintre colegi, dar vom impune de la nivel judeţean care este soluţia cea mai bună. Trebuie să ştiţi că disperarea la PDL este imensă. Fac tot felul  de strategii. Pun la bătaie  bani mulţi în campanie. Joi s-au întâlnit, mai multe personaje din lumea interlopă, oameni de afaceri, băieţii deştepti din energie, să pună la punct strategia de denigrare a USL. De fapt, au şi început această campanie murdară, cu fluturaşi anonimi, iar împotriva acestora am depus o sesizare la Poliţie“, a precizat Căncescu.     S.D.

Comentarii

Ultimă oră