Sari la conținut
Sursă foto: RATBV

Pentru o mai bună asigurare a cerințelor de mobilitate ale călătorilor din zona cartierului Tractorul, RATBV va extinde de luni, 25 martie 2024 traseul liniei 36, acesta urmând a deservi încă patru stații nou înființate. Modificarea a fost aprobată de Asociația Metropolitană pentru Dezvoltarea Durabilă a Transportului Public Brașov și va genera și o îmbunătățire a frecvenței trecerilor prin stații a autobuzelor de pe linia 36 la orele de vârf.


Noul traseu va deservi noile stații de îmbarcare / debarcare denumite:

  • ”Bronzului” (pe strada 1 Decembrie 1918)
  • ”Ioan Socec” (pe strada 1 Decembrie 1918)
  • ”Ștefan Baciu” (pe strada Ștefan Baciu)
  • ”Alexandru Ciurcu” (pe strada Alexandru Ciurcu).

Menționăm faptul că traseul cu indicativul 36 va fi prelungit de la giratoriul dintre străzile Independenței și 1 Decembrie 1918 și va circula apoi pe străzile: 1 Decembrie 1918, Ștefan Baciu, Alexandru Ciurcu, Argintului, Bronzului, ajungând în cap de linie ”Independenței”.

În noua configurație a traseului liniei 36 stațiile “1 Decembrie 1918” (spre cap linie Independenței) și “Aluminiului” nu vor mai  fi deservite.
RATBV va afișa pe site-ul www.ratbv.ro și în toate stațiile de pe traseu noile grafice de circulație, acestea urmând a purta mențiunea ”Valabil din 25.03.2024”.

Comentarii

Ultimă oră