Sari la conținut

Cursa Trăsniţilor revine la Braşov şi iarna aceasta

În perioada 24 – 26 februarie 2012, Rotary Club  Brasov Citadel, organizeaza evenimentul ,,Cursa Trasnitilor 2012”,  editia a 9-a (de iarna), care va avea loc in Poiana Brasov, pe Partia  Bradul.  In anul 2012 “Cursa Trasnitilor” propune elemente noi de  atractie pentru public, 3 zile distractie si un concept proaspat.

Prin  acest eveniment, Rotary Club Brasov Citadel, ofera oportunitatea  participantilor de a se implica activ si direct in sustinerea acestei  actiuni de caritate si anume stringerea de fonduri, care vor fi  directionate catre clasa de copii din ciclul gimnazial cu cea mai mare  medie de promovare a anului scolar 2011-2012, dintr-o scoala generala  din Brasov, in vederea participarii elevilor intr-o tabara de doua  saptamani intr-un campus de vara din Germania specializat pe activitati  de ,,prim ajutor”.

In  aceasta editie, participantii au ocazia sa-si construiasca saniuta  trasnita chiar la baza partiei Bradul, unde organizatorii le pun la  dispozitie toate materialele si ustensilele necesare, in „atelierul  trasnitilor”,incepand cu vineri, 24.02.2012 pana a doua zi, sambata, la  lansarea lor pe partie. Se castiga weekend-uri la munte si la mare si  multe alte premii. Pe tot parcursul celor trei zile vor avea loc si alte  concursuri trasnite pentru toate categoriile de varsta. (D.K.)

Comentarii

Ultimă oră