Sari la conținut

Curs de prim ajutor la Camera de Comerţ şi Industrie Braşov

curs-de-prim-ajutor-la-camera-de-comert-si-industrie-brasov-

Apar uneori situații limită în care ar fi necesar să facem ceva ca să îi salvăm viaţa unui semen aflat în pericol. Există, din păcate, cazuri când am putea-o face, dar nu ştim ce avem de făcut. Pentru aceasta, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov organizează un curs de acordare a primului ajutor pentru toţi cei care doresc să le poată oferi o mână prietenească necunoscuţilor sau apropiaţilor, atunci când viaţa sau integritatea acestora este în pericol.


  „Cursul de prim ajutor va fi organizat în luna februarie, în perioada 24-26. Este unul dintre cele mai solicitate cursuri pe care le organizăm pentru că el se referă la primul ajutor pe care o persoană poate să-l ofere în caz de accident”, a explicat reprezentantul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, Adrian Rogoz.


   Cursul se adresează, în egală măsură, firmelor şi persoanelor fizice. În cazul firmelor, există unele în care riscul de accidente este mai ridicat şi pentru acestea este obligatoriu ca angajaţii să urmeze acest curs sau să fie instruiţi de cei care au urmat un asemenea curs, pentru a putea acorda primul ajutor în caz de nevoie.

Comentarii

Ultimă oră