Sari la conținut

Ce spun braşovenii despre accidentul lui Şerban Huidu

Subiectul accidentului în care a fost implicat cârcotaşul Şerban Huidu este probabil cel mai mediatizat în toată presa ultimelor zile. Braşovenii au părerile împărţite din acest punct de vedere:

" E pus sub acuzare, dar din cele notate in procesele verbale, pauza mare la spital pana la luarea declaratiilor zic altceva. Acum se dau banii de ajutor pentru inmormantare. Sa vedem cum evolueaza situatia, putem observa foarte clar cum poti rasturna situatia daca ai ceva bani. Daca nu era mediatizat cazul nu cred ca se mai punea intrebarea daca are masina vreun defect sau nu sau alte intrebari stupide si se faceau toate hartiile tac pac repejor." spune Florin

Pe de altă parte Bogdan declară: "Sunt un cetăţean al acestei ţări, care vrea justiţie pentru toţi. Voi fi liniştit când îl voi vedea închis pe criminal." iar Dana spune " Multi idioti exista pe lumea asta. a gresit omul e adevarat si trebuie sa plateasca, dar lasati- l in pace. Sunt curioasa cati dintre voi nu a depasit prin loc ne permis, cati merg cu viteza regulamentara si cati nu au avut macar un mic incident cu masina ca sa poata arunca cu pietre in altul. De asta o ducem asa bine, suntem o natie de oameni corecti!"

Adrian este de părere că " Daca sintem toti sinceri, si nu ne facem gata-sfinti, atunci recunoastem ca fiecare am trecut si pe galben/rosu “cindva”, ca poate am mers cu citiva km/ora mai mult decit “trebuia”, ca poate o data/de doua ori am trecut strada unde nu era zebra, etc. Faptul ca INCA n-am lovit/omorit pe nimeni e mai mult un factor de noroc sau shansa, decit altceva." iar Alex Marian opinează cum că " 3 OAMENI AU MURIT. Huidu era pe contrasens. Nu avea ce căuta acolo. Să fie judecat ca orice om. Restul discuţiilor sunt degeaba.
Dumnezeu să-i ierte pe răposaţi!". Aşteptăm punctele voastre de vedere pe această temă prin email la adresa stiri@rbv.ro. (D.K.)

Credit foto: www.audculori.com

Comentarii

Ultimă oră