Sari la conținut

Piaţa Unirii a devenit un subiect de controverse între şcheienii care sunt foarte supăraţi cum s-a pavat piaţa şi s-a mobilat total neinspirat şi primarul George Scripcaru, care acum o dă la întors şi spune că acolo încă e şantier.

„Piața Unirii este un proiect în derulare. In primăvară vom sistematiza traficul la accesul in interior, la riverani, corelat cu strazile din jur. Pentru că ne apucăm și de strazile riverane. Am asteptat ca rețeliștii să își termine treaba.  Sigur că acum sunt devieri de trafic, dar așa se întâmplă când e șantier. E o răutate“, a declarat duminică primarul George Scripcaru, la postul lui de televiziune.
În data de 1 decembrie,  anul trecut, primarul Scripcaru declara, pentru Adevărul,  că „lucrările de transformare a zonei într-una cu iz medieval au fost finalizate, iar reprezentanţii primăriei au inspectat zona pentru a vedea dacă lucrurile au fost făcute ca la carte“. La acea dată, primarul George Scripcaru a declarat că „amenajările au fost finalizate în proporţie de 90%, iar în primăvară se vor mai face retuşuri, din cauză că acum temperaturile au scăzut şi există riscul degradării materialelor“.
Și iată ce mai spunea, la acea dată: „În martie, se va mai monta granit pe marginea rondurilor din jurul pomilor, dar se vor pava cu piatră cubică şi capetelor tuturor străduţelor care ajung în Piaţă. Autoturismele nu vor mai avea acces în Piaţa Unirii, iar pe unele străzi din Şchei accesul se va face de acum înainte pe rutele ocolitoare, cu care braşovenii din zonă s-au obişnuit deja din timpul lucrărilor“. Întrebarea este când a mințit domnul primar: în data de 1 decembrie 2011, când se lăuda că lucrările sunt gata și mai trebuie borduri sau duminică, în emisiunea de la RTT, când pretinde că Piața Unirii este șantier, iar la presiunea locuitorilor din zonă promite că va rezolva problema accesului riveranilor? S.D.

Comentarii

Ultimă oră