Sari la conținut

Braşovul, prezent la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin

Braşovul este prezent la cel mai important eveniment de profil din lume. Reprezentanţii Consiliului Judeţean Braşov promovează un nou tip de turism, în premieră pentru zona noastră.

„Venim cu ceva nou la acest târg. Este vorba despre turismul medical. Conceptul este nou pentru noi, „Medical Holidays“, dar prinde foarte bine în afară. Practic,  după ce am purtat mai multe discuţii cu  unităţatile private, am selectat patru dinte acestea şi am realizat broşuri care prezintă preţurile serviciilor oferite la cele mai înalte standarde de către clinicile din Braşov, comparativ cu preţurile medii percepute la nivelul Uniunii Europene. Bineînţeles, cu această ocazie vom promova şi festivalurile medievale care sunt, deja, o tradiţie la nivelul judeţului Braşov“, a declarat Christian Macedonski, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului din Judeţul Braşov.
Macedonski a precizat că a fost încheiat un parteneriat cu Sibiul şi Sighişoara, prin care să fie promovat „Triunghiul transilvănean“ la târgurile de turism, următorul mare eveniment de profil fiind cel de la Berlin.
România este prezentă, în perioada 7-11 martie, cu un stand amenajat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, la a 46-a ediţie a Târgului Internaţional de Turism de la Berlin, care reuneşte tour-operatori, companii aeriene, companii hoteliere din întreaga lume. S.D.

Comentarii

Ultimă oră