Sari la conținut

Bilete ONLINE tip A4 Rail Ticket în TRAFIC INTERNAȚIONAL, fără necesitatea tipăririi!

bilete-online-tip-a4-rail-ticket-in-trafic-international-fara-necesitatea-tiparirii

Bilete ONLINE tip A4 Rail Ticket în TRAFIC INTERNAȚIONAL, fără necesitatea tipăririi!

Reprezentanții CFR Călători spun că din această lună, pentru călătoria în trafic internațional va pune la dispoziția călătorilor care utilizează aplicația onlineCumpără bilete de tren online disponibilă pe www.cfrcalatori.roun nou tip de bilet - A4 Rail Ticket (A4RT) pentru care nu va mai fi necesară tipărirea sau ridicarea lui dintr-o stație de cale ferată.


În prima etapă, aplicația va permite vânzarea online a biletelor tip A4RT pentru relațiile internaționale dintre România – Ungaria și retur, urmând a fi extinsă în cursul lunii august 2021 și pentru relațiile internaționale dintre România-Austria și retur și ulterior către alte destinații europene. Astfel, călătorii care cumpără online legitimațiile de călătorie tip A4RT vor primi pe email aceste bilete sub forma unui document pdf și fie pot fi tipărite, fie pot fi prezentate pe dispozitive electronice (telefon, tabletă, laptop). Prin procurarea online a biletelor de călătorie A4RT, pasagerii se pot prezenta direct la tren, fără alte formalități în stația de plecare.

Biletele A4RT sunt nominale, iar în tren, la verificarea legitimațiilor de călătorie, pasagerii trebuie să prezinte:


• biletul A4RT imprimat sau afișat pe un dispozitiv electronic,
• documentul de identitate (carte de identitate/ pașaport în original).

Reamintim că achiziționarea online a biletelor în trafic internațional este posibilă de la începutul anului 2019.


Pentru efectuarea călătoriei cu alt tip de biletele internaționale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport în România, fie prin ridicarea lor dintr-o stație CFR, fie prin livrarea prin curier.

Achiziţionarea biletelor pentru destinații internaționale este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicația Cumpără bilete de tren online / Trafic internțional sau direct de pe linkul - https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Comentarii

Ultimă oră