Sari la conținut
scoala-cetatenilor-activi

Centrul de Voluntariat Brașov împreună cu Colegiul Tehnic „Transilvania” vor derula în următorii 3 ani, proiectul internațional „Școala cetățenilor activi“, proiect finanțat prin programul Erasmus +.

Inițiativa vizează întărirea cooperării între educația formală și nonformală cu scopul de a oferi elevilor o educație integrată și de a le facilita acestora o mai bună integrare în societate.

Proiectul este implementat în parteneriat cu organizații nonguvernamentale și instituții de învățământ din Portugalia, Polonia, Slovacia și România. Cele patru țări partenere vor implica în total un număr de 1.700 de elevi și mai mult de 140 de lucrători de tineret și de profesori în activități de schimb de elevi și activități de formare pentru cadre didactice.

În cadrul acestui proiect, recent, la Colegiul Tehnic „Transilvania”, a avut loc concursul de eseuri cu tema „Democrația”, având scopul de a selecta șase tineri liceeni ce vor participa la întâlnirea, care va avea loc la Predeal, în perioada 28 iunie – 04 iulie.

Comentarii

Ultimă oră