Sari la conținut

Braşoveanul care a înjunghiat cu 11 lovituri de cuţit un tânăr din Codlea, peste care a intrat în casă cu intenţia de a fura, în noiembrie 2010, a fost condamnat la şapte ani şi 10 luni de închisoare pentru tentativă de omor deosebit de grav de Tribunalul Braşov. Tribunalul Braşov l-a condamnat, săptămâna trecută, pe Stanciu Nicolae Ionuţ la 7 ani şi 10 luni de închisoare, acesta făcînd recurs la decizia magistraţilor. Recursul se va judeca pe 6 iulie la Curtea de Apel Braşov.
A intrat în casă peste el. La sfârşitul lunii noiembrie, Alex, un tânăr din Codlea, a fost înjunghiat, în apropierea locuinţei sale, de un tâlhar. Infractorul a pătruns în locuinţă prin garajul casei şi a intrat direct în camera victimei, cu intenţia de a fura. Surprins, hoţul a fugit, dar a fost prins de Alex, fiul proprietarilor casei, trezit din somn, la nici 50 de metri de casă. Ca să scape, tâlharul a scos un cuţit şi a înjunghiat victima de 11 ori, după care a fugit.
Individ periculos. Învinuitul de tentativă de omor se numeşte Ionuţ Stanciu şi are 19 ani. Are deja un cazier bogat. El e reţinut într-o altă cauză, de furt, instrumentată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov. El îşi câştiga existenţa din spargeri de locuinţe şi de magazine.

Comentarii

Ultimă oră