Sari la conținut

Sala Mare a Teatrului „Sică Alexandrescu” va fi inaugurată duminică

sala-mare-a-teatrului-sica-alexandrescu-va-fi-inaugurata-duminica

Lucrările de renovare a Teatrului „Sică Alexandrescu” s-au finalizat. Cu aceasta ocazie, duminică 29 iunie, se va inaugura printr-un spectacol de gală redeschiderea Sălii Mari a Teatrului „Sică Alexandrescu”.  Sala Mare are  acum  o altă faţă, dispune de 608 locuri si beneficiaza de o acustică îmbunătăţită.
Spectacolul care va marca redarea Sălii Mari unui circuit firesc este unul special. Un dialog plin de emoţie, de poezie, de vibraţie, dar şi condimentat cu mult umor, un dialog care ia naştere între doi mari actori ai scenei româneşti: Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. De altfel, admiraţia pentru aceşti artişti nu este doar a publicului, ci este şi una reciprocă: „Horaţiu Mălăele, spune Ion Caramitru, este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru şi ca regizor de film mai nou". Pentru ca replica lui Horaţiu Mălăele să fie pe măsură: „Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil şi ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”. În disputa lor artistică sunt acompaniaţi de virtuosul violoncel al lui Adrian Naidin.
Aşadar, duminică, 29 iunie, ora 20.00, suntești asteptati la redeschiderea Sălii Mari a Teatrului „Sică Alexandrescu” şi la spectacolul: Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele. Preţul biletelor: categoria I 30 lei, categoria II 27 lei.

Biletele se găsesc la Casa de bilete  a Teatrului „Sică Alexandrescu” .

Reamintim că săptămâna trecută, municipalitatea a încheiat lucrările de reabilitare a Teatrului Sică Alexandrescu, lucrări care au început în 2008 şi care au costat, în total, peste 8 milioane de lei,  sumă plătită din bugetul local.

Comentarii

Ultimă oră