Sari la conținut
proiecte-pentru-extinderea-gradinitelor

Ținând cont că în anumite zone ale orașului numărul solicitărilor pentru înscrierea la grădiniță depășește cu mult oferta, Primăria Brașov a demarat mai multe proiecte pentru extinderea acestor spații. Una dintre grădinițele la care ar urma să fie amenajate noi spații pentru desfășurarea orelor de curs este și cea de pe strada Tudor Vladimirescu. În acest caz, soluția aleasă de către proiectant a fost mansardarea actualei clădiri. Valoarea investiției era estimată la suma de 1,97 milioane de lei, inclusiv TVA, iar în urma licitației, la care au participat două firme, prețul a scăzut la 1,77 milioane de lei. Licitația a fost câștigată de firma Deanda Prim Invest, un SRL-D înființat în anul 2017 care a mai câștigat și proiectul de reabilitare a vechiului Cinema Modern de pe B-dul Griviței.

În conformitate cu estimările edililor, lucrările de amenajare a mansardei ar urma să se deruleze pe o perioadă de 7 luni.

De asemenea, anul trecut, Primăria a mai realizat și proiectarea lucrărilor de extindere de la Grădinița nr. 5 de pe strada Inului și de la Grădinița nr. 7 de pe strada Câmpului, urmând să fie lansate licitațiile pentru lucrări.

Comentarii

Ultimă oră