Sari la conținut

Platforme acoperite pentru containerele din Făgăraș

platforme-acoperite-pentru-containerele-din-fagaras

Se dorește ca pe viitor în Făgăraș să funcționeze platforme îngropate.

De câteva luni Societatea de Salubrizare a Municipiului Făgăraș a pus în practică un proiect care s-a dovedit a fi unul de succes. Este vorba despre platforme acoperite pentru containerele din oraș.

Prima platformă acoperită a fost amplasată din luna octombrie 2017 în cartierul 13 Decembrie, iar oamenii s-au declarat mulțumiți de investiție.

„Oamenii au fost mulțumiți de platforma acoperită la coșurile de gunoi din cartierul 13 Decembrie. Nu mai este mizerie lângă ele, nu mai intră câinii să împrăștie gunoaiele. Așa că ne-am gândit că este timpul să extindem acest proiect“, a declarat directorul SALCO, Dragoș Bârsă.

În luna decembrie 2017 a fost amplasată o a doua platformă acoperită în cartierul Titu Perția. Iar directorul SALCO spune că în următoarea perioadă vor mai fi amplasate astfel de platforme în alte 10 locații.

„Ideea a prins tare bine și ne bucurăm pentru acest lucru. Să nu uităm, însă, că ne dorim pe viitor ca toate acestea să fie înlocuite cu platforme îngropate”, a mai explicat Dragoș Bârsă.

Comentarii

Ultimă oră