Sari la conținut

ORIBIL! Necrofilul de la morgă a abuzat sexual peste 100 de cadavre

oribil-necrofilul-de-la-morga-a-abuzat-sexual-peste-100-de-cadavre

Un bărbat care lucra la morga din Ohio a recunoscut că a făcut sex cu cel puţin 100 de cadavre.

Kenneth Douglas, în vârstă de 60 de ani, a admis în instanţă că în perioada 1976-1992, în timp ce se afla la muncă, a întreţinut relaţii sexuale cu un număr nedeterminat de cadavre feminine, informează WCPO.

În depoziţia sa, Douglas afirmă că se afla  sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice atunci când a comis aceste fapte şi recunoşte că în acel timp a abuzat cel puţin 100 de trupuri fără viaţă.

"Nu mai puteam să lucrez dacă nu eram beat. Dacă nu aş fi băut nu aş fi comis aceste fapte. În acea perioadă consumam regulat cocaină", spune Douglas în apărarea sa.

El a fost arestat în 2008 pentru abuz asupra unui corp neînsufleţit, după ce a recunoscut că a făcut sex cu trupul fără viaţă al unei tinere de 19 ani, care fusese ucisă şi aproape decapitată în 1991.

În 2012, Douglas a recunoscut încă două fapte similare, pentru ca acum, necrofilul să recunoscă adevăratul număr al victimelor sale. Multe dintre cadavre erau abuzate chiar înainte de autopsia medicilor legişti şi tocmai această "neglijenţă" a dus la prinderea lui, după ce anchetatorii au efectuat teste ADN mai multor angajaţi.

Comentarii

Ultimă oră