Sari la conținut

GlaxoSmithKline (GSK) România demarează a cincea ediţie a "GSK Trainee Programme", dedicat tinerilor cu potenţial care îşi doresc să urmeze o carieră în companie.
„GSK Trainee Programme" este un program de traineeship dedicat tinerilor cu potenţial, care îşi doresc să lucreze în companie, ca trainee, pentru o perioadă de şase luni sau un an. În funcţie de performanţa şi rezultatele tinerilor interni, precum şi în funcţie de nevoile de business, acestora li se va oferi oportunitatea de a se alătura echipelor noastre din Bucureşti, Braşov sau din restul ţării, în arii de business diverse, precum vânzări, financiar, legal, în producţia de medicamente, calitate, inginerie, operational excellence. Formularul de aplicare pentru program poate fi găsit şi completat pe site-ul www.hipo.ro până la data de 16 octombrie 2011.  Informaţii suplimentare despre program sunt disponibile pe www.hipo.ro şi www.gsk.ro.
După această perioadă, în funcţie de performanţa şi rezultatele traineelor, dar şi în funcţie de nevoile de business, aceştia vor putea fi angajaţi pe o poziţiii precum Production, Quality, Engineering, Operational Excellence (în fabrica GSK din Braşov) şi Commercial, Finance sau Logistics (pentru GSK Consumer Healthcare).
Din  totalul aplicaţiilor valide primite, vor fi selectaţi un număr maxim de 35 de aplicanţi, care vor fi invitaţi la un workshop de trei zile organizat la Braşov, în perioada 26-28 octombrie.

Comentarii

Ultimă oră