Sari la conținut
eroii-comunitatii-premiati-de-atop

Plutonierul major Costel Grosu şi plutonierul adjutant Gabriel Palko au primit din partea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Braşov titlul de „erou al comunităţii” datorită activităţii profesionale remarcabile pe care o au.
Membrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au fost propuşi pentru acest premiu chiar de către colegii lor.
„Noi am dorit și în cadrul festiv să-i onorăm pe colegii noștri și să fie cunoscuți de comunitate și să le înmânăm diploma cu tilul de Erou al comunității. Aceste premii sunt însoțite și de o sumă de bani votată de Consiliul Județean” a declarat  Claudiu Coman, preşedinte Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Braşov
Cei doi au fost premiaţi pentru implicarea şi profesionalismul de care au dat dovadă când au intervenit atât la accidente rutiere grave, cât şi la incendii puternice sau în alte situatii de urgenţă, unde limita dintre viaţă şi moarte era extrem de fragilă.
„Multumesc colegilor mei, tuturor care sunt implicați în intervenții. Eu împreună cu colegul meu au fost aleși acum să fim premiați.Însă toată lumea merită . Noi sperăm ca pe viitor să fie și ceilalți colegi ai noștri propuși pentru că noi nu facem totul singuri, ci suntem o echipă” a declarat plt. maj. Costel Grosu.
„La ce a spus colegul meu aș mai vrea să subliniez că  nu am putea reuși să rezolvăm niciuna din acțiunile noastre fără ajutorul echipei. În această zi noi îi reprezentăm și sperăm să fie mândri de noi” a spus plt. adj. Gabriel Palko.
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Braşov va continua şi în acest an să premieze cetăţenii care dau dovadă de curaj şi de responsabilitate civică.

Comentarii

Ultimă oră