Sari la conținut
cum-va-fi-vremea-pana-in-ajunul-craciunului

Vremea se menține deosebit de caldă pentru această perioadă, în majoritatea țării. Miercuri, însă, temperaturile vor mai crește puțin.

La noapte, în țară, va fi ceaţă, mai ales în vestul, centrul şi estul ţării, iar izolat poate cădea burniţă. Vântul va sufla cel mult moderat, iar temperaturile minime se vor încadra între -4 şi +4 grade, scrie digi24.ro.

LUNI, în țară, vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, dar cu precădere în regiunile sudice, la deal şi la munte. În zonele joase ceaţa poate persista mai multe ore, aşa că temperaturile se menţin mai scăzute. La amiază se vor înregistra 2 grade în depresiunile din Transilvania şi 16 grade în nordul Olteniei şi al Munteniei.

MARȚI MIERCURI ȘI JOI, norii vor lăsa ploi slabe în nord-vestul ţării, în special în Maramureş, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor cădea precipitaţii mixte.

Temperaturile vor continua să crească până la mijlocul săptămânii. Prin urmare, miercuri, când va fi cel mai cald, sunt aşteptate peste 10 grade Celsius în majoritatea regiunilor.

Comentarii

Ultimă oră