Sari la conținut

Ziua internaţională Slow Food, sărbătorită anual la 10 decembrie va fi celebrată la Hărman printr-un concurs de gătit, dedicat studenţilor între 18 şi 25 de ani. Reţetele, ingredientele şi producătorii locali, sunt aduse la un loc de către studenţi, prin prepararea unui meniu complet. Înscrierile pentru concurs se fac în echipe formate din 2 studenţi, în perioada 21-24 noiembrie. În urma unei preselecţii preselectie se vor alege 5 echipe finaliste.  Pentru înscriere, studenţii trebuie să trimită o scrisoare, prin care să argumenteze dorinţa de participarea la eveniment, împreună cu 3 reţete tradiţionale din Ţara Bârsei sau din zone apropiate acesteia pe adresa marian.tita@insidecom.ro. Cele mai bune echipe vor fi premiate de către Slow Food Ţara Bârsei. Pe lângă premii, toţi studenţii finalişti vor primi timp de un an statulul de membri ai Slow Food, devenind ambasadori ai educaţiei gustului în comunităţile lor. (A.M.)

Comentarii

Ultimă oră