Sari la conținut
adrian-gabor-la-mix-actual

"Mărirea salariilor din administrație nu a adus, din câte am observat eu, o creștere a entuziasmului și a hărniciei oamenilor. Prea puțin, doar. Dar, vom avea grijă de aceste aspecte la evaluarea anuală a angajaților."- Adrian Gabor, la Mix Actual. Gabor spune că este nevoie în Consiliul Județean și de oameni noi- și buni!- și că trebuie asigurați banii pentru salarii, fără să se renunțe la investiții.


Despre o premieră tristă la rectificarea bugetară. Guvernul dă Brașovului o cincime din suma cerută , punând sub semnul întrebării finanțarea învățământului special, protecția copilului și susținerea proiectelor primăriilor. Despre nevoia de a face proiecte. Adică, de a munci, fără a mai aștepta banii de la guvern.

Despre aeroportul nefăcut, pe care îl va prinde și iarna asta cu lucrările neîncepute, pentru că abia acum se pune de licitație internațională. Dacă dă Domnul să nu fie contestații, e bine. La ultima contestație la drumuri s-a întàrziat 11 luni...
Și despre spitale. Șantiere multe, disconfort mare. Dar și satisfacții... Mereu mai bine și parcă mereu, cumva, prea puțin..

Adrian Gabor, vicele de la CJ, la Mix Actual.

https://www.youtube.com/watch?v=zVHUOW_NXd0

Comentarii

Ultimă oră