Sari la conținut

Accident rutier cu şase răniţi şi cu un mort lângă Braşov

O fată de 20 de ani a murit şi alţi şase tineri au fost răniţi,  duminică seară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN73, între  localităţile Cristian şi Râşnov.

Potrivit inspectorului principal de poliţie Dan Ivaşcu, citat de Mediafax, accidentul a  avut loc din cauza unui şofer care a ieşit din coloană şi a încercat să  intre în depăşire, iar când a vrut să îşi reia banda, a lovit un  autoturism de pe sensul său de mers.

"A fost vorba de nerescpectarea regulilor de depăşire. Şoferul unui  autoturism Opel a intrat în depăşire, părăsind coloana în care se afla.  Însă a văzut că din sens opus vine un alt autoturism şi a încercat să se  reîncadreze pe banda sa, însă a acorşat cu partea lateral spate un  autoturism Peugeout, care s-a răsucit şi s-a oprit într-un copac pe  marginea drumului. De asemenea, autoturismul Opel s-a lovit de un alt  copac de pe margine drumului", a spus Ivaşcu.

În urma impactului, o tânără de 20 de ani, care se afla în dreapta  şoferului imprundent, a murit pe loc. De asemenea, şoferul care a  provocat accidentul, precum şi cei cinci pasageri aflaţi în autoturismul  care circula regulamentar au fost răniţi, fiind transportaţi la  Spitalul Judeţean Braşov, cu doua ambulante si patru echipaje SMURD. Circulatia in zona a fost blocata mai multe ore. (L.A)

Comentarii

Ultimă oră