Sari la conținut

Accident grav pe DN1 aproape de locul lui Huidu

UPDATE. Din primele cercetări, un bucureştean de 64 de ani, care conducea o maşină de teren, la fel ca Şerban Huidu,  care venea dinspre  Predeal înspre Braşov, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune  cu trei autoturisme, pe care le-a acroşat. Accidentul s-a soldat cu opt victime dintre care doar trei au avut nevoie de spitalizare. Deşi martorii spun că şoferul SUV-ului avea viteză acesta a negat. El a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, "a fost nevoie de descarcerare, deoarece una dintre victime, o şoferiţă de 31 de ani, a fost prinsă între fiarele maşinii".

Pe DN1,  în dreptul localităţii Timişu de Sus sâmbătă după amiază s-a circulat pe un singur sens, alternativ, din cauza unui accident rutier. Patru maşini au fost implicate într-un carambol, existând şi victime.  La faţa locului au fost  patru echipaje SMURD plus maşina de descarcerare. Din primele informaţii accidentul s-a soldat cu opt victime, dintre care doar trei au fost transportate la spital, restul primind îngrijiri la faţa locului.  Accidentul a avut la circa 100 de metri de locul în care Şerban Huidu, în urmă cu o lună, a omorât din culpă trei braşoveni, când jeep-ul condus de cârcotaş a intrat pe constrasens şi s-a izbit frontal cu un Logan.  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră