Sari la conținut

A trecut un an de la cumplitul accident de pe Carpaţilor

În urmă cu un an, tot la jumătatea lunii octombrie, a avut unul dintre cele mai cumplite accidente rutiere din Brașov, pe strada Carpaților, anunță newsbv.ro. Un șmecher cu o mașină cu motor modificat pentru a fi mai puternic, a pierdut controlul și a intrat într-un stâlp, pe care l-a retezat. Două fete au murit pe loc.

E vorba de Florina Ramona Pasăre de 20 de ani şi de Loredana Elena Biciuşcă, tot de 20 de ani. O a treia, Andreea Șerban, în vârstă de 20 de ani a stat mai multe săptătămâni în comă, iar ulterior a murit stupid, în timpul perioadei de recuperare. Fetele au ieşit în oraş. La discotecă au cunoscut un tânăr care, la miezul nopţii, s-a oferit să le conducă acasă. Cei patru s-au urcat în maşină, deşi Cătălin Chiţa (foto Adevarul) băuse.

Tânărul şofer, de 21 de ani, a apăsat prea tare pe pedala de acceleraţie şi a intrat într-un stâlp. Din noiembrie 2008, de când a obţinut permisul de conducere, şi până în momentul producerii accidentului, tânărul a primit şase amenzi pentru viteză, dar şi pentru alte abateri: a mai depăşit ilegal, nu a circulat cu luminile aprinse sau nu a purtat centura de siguranţă. Acum este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă…

Comentarii

Ultimă oră