Sari la conținut

Petreceri cu lăutari sau pe stil rusesc şi spectacole la Dramatic şi Arlechino sunt principalele evenimente de timp liber pentru braşoveni în weekend.

Za Band vă invită la primul concert în Braşov pe 2012. Vineri de la ora 22.00 în clubul Arhive Lounge. DJ MISSILE & Homeboy va mixa tot vineri în clubul La Comitet de la ora 22.00. Preţul unui bilet este de 10 lei. DJ MISSILE fost recrut Science Function şi membru alături de Monk (Interphace) şi-a început cariera în 2004. A mixat alături de mai multi artişti, precum Goranga, Bassbinvisual, Protak, Grid, Fleet, Yuffa&Hardcore, BSE, Bong-Ra, Beast, Chrone, Ion, Jaheyo, Dex, Yaghee, JTR, John B, Cornflex.Taraful lui Gorea de la Bucureşti te ţine în formă toată noaptea de vineri în Deane"s Irish Pub. Intrarea este liberă.

Sărbătoreşte Crăciunul pe stil vechi. Cluburile braşovene organizează petreceri speciale pentru cei care sărbatoresc Crăciunul pe rit vechi! Astfel la clubul Bamboo poţi să petreci în stil rusesc sâmbătă seară. Preţul unui bilet este de 20 de lei. “Russian Christmas Party” este organizată şi în Deane`s Irish Pub. Crăciunul pe rit vechi va fi o seară autentic rusească cu trupa de dansatori "Free Dance" de la Chişinău.Intrare este liberă. Dar rezervările se pot face la telefon.: 0268 474542. În Kasho Club, invitat din Saint Tropez,Dj Monsieur Magic va aduce la Braşov petrecerea pe sâmbătă seară.

Unde mergem duminică la teatru. Primul spectacol din 2012 al Teatrului „Sică Alexandrescu“ este „Absint“. Piesa se joacă duminică, 8 ianuarie, la sala mare, de la ora 19.00.  
Prezentat sub forma unui spectacol-lectură, în programul ediţiei 2011 a Festivalului de Dramaturgie Contemporană, piesa Absint a prins acum conturul unui spectacol, sub semnătura regizorului Claudiu Goga.
Din distribuţie fac parte: Iulia Popescu, Viorica Geantă Chelbea, Mihai Bica, Marius Cordoş, Demis Muraru, Ciprian Mistreanu.Scenografia îi aparţine Liei Dogaru. Demis Muraru si Ciprian Mistreanu. Preţul biletelor: 15 lei, preţ redus pentru elevi, studenţi: 10 lei.

Teatrul pentru copii Arlechino îi invită duminică pe cei mici alături de bunici şi părinţi la teatrul de păpuşi "Micul Muck" de Gavril Borodan. Muzica îi aparţine Laurei Borodan. Din distribuţie fac parte Manuela Zaharie, Cecilia Negru, Erika Mihaly, Adrian Iuga. Spectacolul este o dramatizare după povestea cu acelaşi titlu “Micul Muck” a lui Wilhelm Hauff şi utilizează un stil de joc foarte expresiv - “la paravan” . Micul Muck , un copil orfan cu probleme de natură fizică, alungat din casa de către rudele lui şi obligat să-şi câştige singur existenţa, trece prin tot felul de întâmplări neaşteptate pe care le depăşeşte în final, oferind în acest fel o lecţie de viaţă tuturor, mesajul fiind unul educativ , iar morala desprinsă pe finalul spectacolului este aceea că orice obstacol poate fi depăşi , cu multa voinţă şi prin perseverenţă.  Reprezentaţia va avea loc  între 10:30 şi 13:00. Preţul unui bilet este de 7 lei. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră