Sari la conținut

Fundaţia “Europa Tara Mea” a lansat campania „Mărţisor pentru ureche”, invitând doamnele şi domnisoarele din Braşov să-şi testeze gratuit auzul. Programul se adresează tuturor femeilor care au probleme de auz, indiferent dacă sunt deja purtătoare de aparat auditiv. Potrivit statisticilor, procentul de femei care dezvoltă pierderi de auz este în creştere, iar  neglijarea acestei probleme influenţează calitatea vieţii. Pierderea auzului poate afecta negativ aproape fiecare aspect din viaţa unei femei, de la performanţa la serviciu, până la relaţiile personale, de familie.

Pacientii depistaţi cu deficienţe de auz vor fi diagnosticati, informaţi şi consiliati de către specialişti instruiţi în Germania, astfel încât să beneficieze de solutii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea sociala totală (în cazurile de surditate).

Testarea gratuita a auzului se va realiza la Braşov la cabinetul Clinicii Audio-Optica, de pe Strada Avram Iancu, Nr. 3. Rezervări la : 0268/41.30.66. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră