Sari la conținut

Dacă doriţi să vă petreceţi Halloween-ul la un castel medieval, la Bran găsiţi cele mai ieftine înnoptări la pensiuni sau hoteluri. Pentru o înnoptare la Bran vei plăti minimum 35 de lei. Comparativ cea mai ieftină cazare la un hotel de 2 stele din Sinaia, este de 38 de lei pe noapte.
Dacă vrei să petreci sărbătoarea de Halloween la castelul Bran, te poţi caza cu 35 de lei pe noapte în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete din Bran.
Dacă vrei să înnoptezi la o pensiune de 3 margarete din Bran, vei scoate din buzunar 40 de lei pe noapte. Şi în acest caz, tariful nu acoperă masa.
Cu 50 de lei pe noapte, poţi înnopta la o pensiune de 4 margarete din Bran. Banii nu acoperă masa. În schimb, clienţii pot beneficia gratuit de baza de agrement a pensiunii, care cuprinde piscină interioară, saună, fitness, minigolf, teren de tenis, hamace, panou de alpinism.

Anul trecut Castelul Bran a avut un program special de noaptea de Halloween. Dansul ielelor, muzica tenebrelor, vinul sângeriu de la Castel şi bineînţeles contele Dracula au fost doar câteva dintre suprizele pregătite pentru turişti. Pentru acest an încă nu a fost dat publicităţii programul.  (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră