Sari la conținut

Primul divorţ pe Facebook: Reacţia soţiei lui Remus Dănălache

După ce portarul echipei CSU Voinţa Sibiu, braşoveanul Remus Cristian Dănălache, a şocat pe toată lumea când a anunţat pe Facebook că divorţează, soţia sa dă replica. "Nu mă deranjează situaţia. Mulţumesc de telefon”, a spus Ana Maria, soţia lui Dănălache, pentru ziarul national.
Căsătorit doar de patru luni, fotbalistul a postat pe pagina personală o poză cu soţia lui în braţele unui bărbat, patronul unui club din Braşov,  despre care spune că este amantului ei. „Cei ce nu ştiu: este soţia cu amantul. Adică imediat fosta soţie, cum ajung în ţară", a scris Remus sub fotografie. „ Voi divorța imediat ce ne vom întoarce în țară de aici din Turcia” a mai adăugat acesta.
Zeci de prieteni au comentat gestul uluitor al jucătorului, care l-au îndemnat, în glumă, pe goalkeeper să-i întoarcă soţiei sale spatele, aşa cum a făcut-o la un penalty, într-un meci cu Petrolul, în timp ce alţii sunt de părere că Remus se pripeşte, având în vedere că, pe Facebook, există sute de fotografii cu presupusul amant al Anei Maria, alături de doamne şi domnisoare. Totuşi, Dănălache o ţine pe a lui: “Poza prezentată de mine a fost postată iniţial de soţia mea. Am rugat-o să o scoată, dar n-a vrut. Mai mult, m-a şters pe mine din lista de prieteni! Mă sunau prietenii să-mi spună că mi-au văzut maşina pe la Predeal, iar eu eram la Sibiu”, afirmă fotbalistul în presa locala. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră