Sari la conținut

Poliţia şi-a renovat sediile din Zărneşti şi Hălchiu

politia-sia-renovat-sediile-din-zarnesti-si-halchiu

Două subunități de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ)Brașov, cele din Zărneşti şi Hălchiu, au fost renovate, lucrările desfăşurându-se în ultimele două săptămâni.

„În conformitate cu bugetul alocat de către Inspectoratul General al Poliției Române pentru anul în curs şi a programului anual de achiziţii publice, ținând cont de necesitatea asigurării unor condiții optime în care polițiștii brașoveni trebuie să-și desfășoare activitatea, în perioada 20 iunie - 03 iulie 2020, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a efectuat ample lucrări de renovare la sediile Poliției Orașului Zărnești și Postului de Poliție Hălchiu. Activitățile au cuprins, printre altele, reparații la fațadă, înlocuirea jgheaburilor și burlanelor, zugrăveli exterioare, refacere trepte beton, refacere acoperiș anexe, refacere soclu și placare gresie exterior”, a precizat comisar de poliţie Alina Ivan, de la IPJ Braşov.


          Lucrările au fost executate de către o firmă specializată, în baza unui contract de execuție atribuit prin licitație publică, valoarea acestora fiind de peste 56.000 lei.

Comentarii

Ultimă oră