Sari la conținut

Monica Tatoiu a venit marţi seară în platoul emisiunii “Acces Direct” supărată foc din cauză că a plătit o groază de bani pentru o vacanţă de coşmar în Poiana Braşov.
Fosta femeie de afaceri a vrut să sărbătorească cei 25 de ani căsătorie împreună cu soţul ei pe pârtia de schi, însă acest lucru nu i-a fost permis.
“Ieri dimineaţă (n.r. luni ) am aşteptat ca proştii, 300 de persoane, să de-a drumul la telegondolă, dar nu au făcut-o pentru că nu era profitabil. Am îngheţat acolo degeaba”, s-a plâns Monica Tatoiu în cadrul emisiunii. Pentru că i-a fost stricat concediul din cauza unor servicii proaste, Monica nu şi-a mai putut stăpâni lacrimele.
"Avem aceşti munţi minunaţi de care este legată istoria poporului român. Au ars cabanele, cu voie sau fără voie. Au intrat pe mâna unor nenorociţi. Şi-au batut joc de această avuţie naţională şi mai încearcă să mai facă şi proiectul Roşia Montană ca să pună punct la toată distrugerea. Sunt nişte criminali", a spus înlăcrimată femeia. Citeste detalii aici

Comentarii