Sari la conținut

Daca ati ramas in pana de idei cu urarile de Anul Nou, iata in continuare o lista cu mesaje pe care le puteti trimite celor dragi.

- Sărbători fericite şi să petreci în neştire, Să ai pe veci iubire şi-n casă fericire

Nu dispera când greutatea te apasă şi nici nu plânge după alt destin,

Căci după lacrimi, dragostea-i frumoasă,

Aşa cum după ploaie cerul e senin.

- E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri!

- În contul tău numărul 200, la banca "Viaţa" am depus 365 de zile de fericire, sănătate,dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli! La mulţi ani 2012 !

- Vă doresc de 2012 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămâni de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525.600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

- A mai trecut un an. Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră/u că ai rămas acelaşi suflet cald!

- Prognoza meteo pentru această noapte: se anunţă o furtună de pupici şi îmbrăţişări! Te sfătuim să închizi umbrela şi îţi deschizi inima. La mulţi ani şi un An Nou fericit!

-Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!

-Treci peste tot ce-a fost, crede în tine! Anul Nou e o carte deschisă cu multe reţete ale succesului, tu alege doar ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere în 2012!

-Ştiu că a fost un an uneori greu, dar acum că se apropie de sfârşit, trebuie să-ţi mulţumesc pentru că ai fost alături de mine. Îţi trimit sigilată toată prietenia mea şi cele mai bune urări de anul nou. La Mulţi Ani!

-Fie ca anul 2012 să îţi aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate şi neapărat o mărire de salariu!

-A mai trecut un an … să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.

-La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul! Un An Nou fericit!

-Previziuni meteo de revelion 2012: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări … te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

-Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!

-Dacă simţi că nimeni nu-ţi vrea binele, uitate pe cer, numără toate stelele, este binele ce ţi-l vreu eu. La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit!

-Cele mai sincere urări chiar dacă frazele ţi se par aceleaşi! Sănătate, bani, iubire, şi tot ce îţi doreşti! La Mulţi Ani şi un An Nou Fericit, de la un prieten sincer!

-Închide ochii şi gândeşte-te la tot ce te-a făcut să râzi în acest an, uită restul. Îţi doresc ca aceste zâmbete să se înmulţească cu 2012.

-Fie ca noul an să vină şi să vă încânte începând cu noaptea de revelion şi apoi cu fiecare zi din 2012.

-Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce noul an. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

-De Anul Nou ne îmbrăcăm în mod special, gătim în mod special, petrecem în mod special. Toţi ne dorim să fim mai speciali în anul care vine.

-Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o noua treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

Comentarii

Ultimă oră