Sari la conținut

Încep înscrierile la POINT AND SHOOT - atelierul de film documentar pentru adolescenți!

incep-inscrierile-la-point-and-shoot-atelierul-de-film-documentar-pentru-adolescenti

În urma succesului atelierelor de film documentar ce au avut loc anii trecuți în mai multe orașe din țară, anul acesta vom organiza din nou acest gen de workshop ce pune accentul pe educația vizuală în rândul tinerilor.

Acesta va avea loc la Universitatea Transilvania Brașov în perioada 27-30 septembrie și va fi coordonat de doi tutori specializați: Laura Căpățână, regizoarea documentarului “aici… adică acolo” (2012), desemnat cel mai bun film documentar românesc la TIFF și Andrei Inizian, regizor de film care a fost remarcat pentru scurtmetrajul “Aprilie, vis”, pentru care a fost și nominalizat la premiul Tânără speranță din cadrul Premiilor Gopo din 2019.

În cadrul atelierului, cei 6 participanți selecționați în urma aplicațiilor, vor primi o serie de misiuni individuale și în echipă care îi vor iniția în procesul de realizare a unui film documentar – de la găsirea unui subiect și cercetare, până la filmare și montaj. Toți tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani care sunt interesați să își descopere stilul vizual și vocea de autor sunt invitați să se înscrie. Mai multe detalii despre înscriere găsiți pe pagina de Facebook

Comentarii

Ultimă oră