Sari la conținut

Huidu îşi cere iertare decât să facă puşcărie

Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", l-a făcut praf pe "cârcotaş". Nu l-au impresionat deloc scuzele lui Şerban Huidu de pe blogul personal, din contră.

"Dacă îşi respecta victimele aşa cum spune, nu mergea cu 200 la oră la trei zile după accident", a spus jurnalistul.

"Huidu a fost sfătuit de avocaţii lui să o ia el mai piano aşa. El nu este aşa. Şerban Huidu şi omul este cel care mergea cu 200 la oră după ce a omorât trei oameni şi cel pe care l-am văzut în emisiune atâta timp. Acest text nu este redactat de el că el nu ştie să scrie", a spus Banciu la B1 TV.

Aceasta a adăugat: "Huidu avea două variante: şase ani de pârnaie şi aroganţă maximă sau să stea umil în faţa camerei şi în faţa blogului şi să spună că a greşit. El spune că nu va mai apărea la Cronică din respect pentru victimele accidentului. Nici vorbă, dacă le respectai nu mergeai cu 200 la oră la trei zile după accident. Decât să faci puşcărie, mai bine îţi ceri iertare".

Banciu a punctat: "Eu nu am nimic cu Şerban Huidu, eu am ce am cu faptul în sine. Şi să nu mai dea vina pe ziarişi că noi nu suntem colegii lui de breaslă. Când voi omorî şi eu trei oameni ca el, atunci vom fi colegi de breaslă. E un nesimţit!".
Citeste aici mesajul lui Huidu către familiile victimelor sale. (L.A.)

Comentarii

Ultimă oră