Sari la conținut

Cântăreţul Demis Roussos revine în luna aprilie în România pentru un turneu naţional care va cuprinde oraşele Timişoara, Sibiu, Braşov şi Iaşi.
Potrivit unui comunicat al Project Events, turneul va începe pe 1 aprilie la Timişoara, în Sala Olimpia, va continua pe 3 aprilie, la Sala Sporturilor din Iaşi, pe 5 aprilie la Sala Sporturilor din Sibiu şi se va încheia pe 7 aprilie cu un concert susţinut la Patinoarul Olimpic din Braşov.Pentru spectacolele din cadrul turneului naţional Demis Roussos, biletele se vor putea achiziţiona începând de miercuri, 1 februarie. Acestea se vor găsi online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro şi myticket.ro.
Numele adevărat al cântăreţului este Artemios Ventouris Roussos şi s-a născut în Alexandria, Egipt, pe data de 15 iunie 1946. La începutul carierei, a făcut parte din formaţii ca The Idols, We Five şi Aphrodite’s Child, aceasta din urmă fiind o formaţie de rock progresiv formată împreună cu Vanghelis Papathanassiou si Loukas Sideras, în timpul revoltei studenţilor de la 1968 din Franţa. În această formulă, cei trei au cunoscut succesul la nivel european cu piesa Rain And Tears. Deşi grupul s-a destrămat în 1972, Demis a mai colaborat pe parcurs cu Vangelis.
După debutul în cariera solo, Demis a înregistrat foarte multe succese.

Comentarii

Ultimă oră