Sari la conținut

Cinci televiziuni au fost somate public de CNA pentru modul în care au prezentat accidentul cu trei morţi produs de Şerban Huidu, lângă Braşov. Televiziunile au fost sancţionate pentru că nu au respectat dreptul la viaţă privată a celor implicaţi în incident. În plus B1TV a fost sancţionat şi pentru că jurnalistul Radu Banciu l-a jignit pe "cârcotaş" făcându-l prost şi nenorocit în emisiunea "Lumea lui Banciu".
Prezentatorul Radu Banciu a spus despre Şerban Hudiu că este "umoristul, scheciarul de la Prima TV care a trecut prin accidentul de schi unde s-a făcut de râs, tot aşa, în faţa întregii ţări, lovindu-se cu capul ca prostul pe o pârtie de schi în Austria".

"N-ar exista ţară civilizată, europeană măcar, unde el să mai poată să apară şi să vorbească, despre ce, mă? Moralitate, caracter, să dea el lecţii!? (...) Omul ar trebui să încheie definitiv, să fie trimis pe linie moartă. (...) În orice caz este un gest ruşinos, sigur că el ar merita o puşcărie zdravănă dacă mai ales moare şi a treia persoană, după părerea mea şapte, opt ani de puşcărie sunt puţini în această situaţie dar dincolo de tot ce ne-a predat el atâta timp la televizor, sigur, o fi fost blestemat de multă lume, asta-i clar. (...) Acuma nu putem să-i împuşcăm pe toţi pentru că Şerban Huidu a condus ca un nenorocit pe stradă. Îl izolăm, îl scoatem, nu mai apare nicăieri, deci să nu mai fie persoană publică, eventual să-l şi băgăm la puşcărie câţiva ani şi să nu mai poată să conducă", a mai spus, printre altele, Radu Banciu în emisiune, potrivit monitorizării CNA. (L.A)

Citeste si

Huidu îşi cere iertare decât să facă puşcărie

Comentarii

Ultimă oră