Sari la conținut
topul-celor-mai-frumoase-femei-din-lume

Publicaţia online stylecraze.com a realizat un top al celor mai frumoase femei din lume, ţinând cont atât de aspectul fizic, cât şi de realizările avute de acestea.

Cele mai multe dintre frumuseţile incluse în clasament, mai mult actriţe şi cântăreţe de succes, au muncit din greu pentru a ajunge la celebritatea de astăzi.

Pe locul 10 în topul celor mai frumoase femei din lume se găseşte Emma Watson, cea care o interpretează pe Belle în „Frumoasa și Bestia”. Pe locul 9 în topul celor mai frumoase femei se găseşte Gal Gadot, cunoscută pentru rolul din „Wonder Woman”. Pe locul 8 se situează actriţa Priyanka Chopra, originară din India. Pe locul 7 se află frumoasa cântăreaţă Beyonce, iar locul 6 este ocupat de Aishwarya Rai Bachchan, considerată actriţa cu cei mai frumoşi ochi din lume.

Tot de la Bollywood vine și ocupanta locului 5, Lisa Haydon. Pe locul 4 se situează Angelina Jolie, considerată în prezent cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood.

Locul 3 este ocupat de frumoasa Blake Lively.

Pe locul 2 se situează Scarlett Johansson, care a primit de la revista Esquire şi distincţia de Cea mai sexy femeie în viaţă.

Locul 1 în topul celor mai frumoase femei din 2017 îi revine Deepikăi Padukone (foto), model şi actriţă indiancă.

Comentarii

Ultimă oră