Sari la conținut
sarbatoarea-rusaliilor-in-feldioara-(1)

Tradiţiile se păstrează în zona Brașovului. Duminică, 4 iunie 2017, în zi de mare sărbătoare, în Feldioara se va desfăşura un eveniment care a ajuns la a VII-a Ediție. Este vorba de Sărbătoarea Rusaliilor, manifestare înscrisă în Proiectul „Obiective culturale, tradiţionale şi obiceiuri în comuna Feldioara”.

Programul va începe în jurul orei 10.00, în Centrul Comunei, printr-o paradă călare şi „baterea armindenilor” - obicei tradiţional specific pentru întreaga comunitate din zonă.

După-amiaza, începând cu ora 15, acţiunile vor continua cu un spectacol pe scena Casei de Cultură, un program artistic avându-i ca protagonişti pe copiii de la Liceul Teoretic „Petru Rareş”, precum şi cu un program de dansuri populare şi sportive.

Vor urca pe scenă, grupuri de solişti din Ţara Bârsei, orchestre, însă nu vor lipsi nici capetele de afiş, vedete şi interpreţi cunoscuţi ce vă vor încânta prin măiestria spectacolelor oferite.

Se anunță o zi plină de joc și voie bună, cu momente ce promit să aducă zâmbete pe chip și bucurie în suflet.

Manifestarea dedicată Rusaliilor face parte din proiectul mai amplu de promovare şi dezvoltare a potenţialului turistic al zonei.

Comentarii

Ultimă oră