Sari la conținut

Rockerul Mick Jagger s-a apucat de yoga anti-gravitaţională

rockerul-mick-jagger-sa-apucat-de-yoga-antigravitationala

Potrivit unor surse, Sir Mick Jagger s-ar fi apucat de yoga anti-gravitaţională - practicată fără a se atinge podeaua - pentru a se menţine în formă pentru viitoarele concerte Rolling Stones, scrie contactmusic.com.

Rockerul în vârstă de 73 de ani se duce în mod regulat la sesiunile dure de acrobaţie aeriană - stând agăţat într-un hamac, la 2 metri deasupra solului, practicând diverse exerciţii folosindu-şi doar greutatea corpului - pentru a-şi menţine silueta, astfel încât să fie apt de a performa în cadrul concertelor Rolling Stones, care sunt suficient de solicitante.

Această tehnică ajută organismul să devină mai puternic şi creşte nivelurile de serotonină şi dopamină - cunoscuţi şi ca hormonii fericirii.

Instructorul de yoga anti-gravitaţională Nuno Campos, de la Virgin Active, a declarat pentru Daily Mail: ''Există numeroase beneficii ale practicării acestui tip de yoga, cel mai notabil fiind că măreşte flexibilitatea musculară şi mobilitatea articulaţiilor. Este extrem de benefic şi pentru inimă''.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Ultimă oră