Sari la conținut
revelion-in-locuri-exotice-cat-costa

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi cum omul gospodar îşi face iarna car şi vara sanie, românii nu s-au dezis de acest proverb şi încă din vară s-au organizat pentru iarnă.

Nici nu s-a încheiat bine vacanţa de vară, că românii şi-au făcut deja planuri pentru sărbătorile de iarnă. Cei cu dare de mână şi-au rezervat deja sejurul în cele mai exotice destinaţii. Africa de Sud, Asia, insulele Seychelles, sunt doar câteva dintre destinaţiile de lux vânate de românii cu stare. Pentru noaptea dintre ani, primele pachete au fost deja vândute.

Fie pentru că nu mai sunt atât de tradiţionalişti, fie pe motiv de economie, tot mai mulţi români se reorientează spre destinaţii cât mai îndepărtate şi cât mai exotice, pentru petrecerea Anului Nou. Motiv pentru care şi agenţiile turistice s-au adaptat din mers, diversificându-şi ofertele. Egipt, Grecia, Republica Dominicană, Cuba, Kenya, Dubai, Thailanda, Singapore sunt doar câteva dintre destinaţiile puse la dispoziţie pentru noaptea dintre ani.

Tariful unui sejur la plajă în destinaţii celebre precum Republica Dominicană sau Cuba începe de la 2.250 de euro/ persoană şi poate ajunge până la 2.930 euro/ persoană, tarif în care este inclus zborul de linie cu toate taxele aferente, cazarea cu all-inclusive, transferurile şi vizitele la unele obiective turistice. În cazul circuitelor, cum sunt cele în Argentina, Vietnam, S.U.A. sau Mexic, tarifele încep de la 2.270 euro/ persoană şi pot ajunge la 5.000 euro/ persoană, în funcţie de complexitatea sejurului şi numărul de zile. Pentru cei ce preferă să dea şi un aer de aventură vacanţei, un safari de Revelion în Kenya ajunge la 2.590 de euro/ persoană.

Comentarii

Ultimă oră