Sari la conținut

Punctul de lucru din Făgăraş al Serviciului „Paşapoarte” se închide în timpul verii

punctul-de-lucru-din-fagaras-al-serviciului-pasapoarte-se-inchide-in-timpul-verii

În perioada 1 iunie - 31 august 2019, făgărăşenii vor trebui să vină la Braşov pentru a obţine pașapoarte!

Din 1 iunie 2019, punctul de lucru din Făgăraş al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov îşi va suspenda activitatea.

Măsura va fi valabilă până la data de 31 august 2019, iar în această perioadă, lucrătorii care erau trimişi la Făgăraş vor fi folosiţi pentru extinderea activităţii la serviciul din Braşov.


   Măsura a fost aplicată, pentru prima oară în vara anului trecut şi, potrivit directorului serviciului, Cristina Stuparu, „s-a dovedit a una bună. Am îmbunătăţit activitatea de la sediul din Braşov. Oamenii pe care îi trimiteam la Făgăraş au rămas la Braşov şi au preluat un număr mai mare de cereri decât o făceau acolo”.

Ea a precizat că în perioada 1 iunie – 31 august 2019, la sediul de la Braşov, cu ajutorul lucrătorilor care îşi desfăşoară activitatea la Făgăraş în celelalte luni ale anului, va fi deschis încă un ghişeu cu programare on-line.

„În perioada iunie – august, la sediul din Braşov vor funcţiona 3 ghişee pentru programări on-line, 2 pentru programările prin sistemul e-ticketing (cu bonuri de ordine) şi un ghişeu pentru eliberări acte”, a anunţat Cristina Stuparu.


     Pe de altă parte, şeful Serviciului Paşapoarte Braşov crede că, poate chiar din acest an, numărul de cereri va scădea, ca urmare a apariţiei, încă de anul trecut, a unei legi prin care este prelungită valabilitatea paşapoartelor de la 5 la 10 ani.

Comentarii

Ultimă oră