Primăria Sânpetru este dispusă să plătească aproape 400.000 de lei pentru un buldoexcavator. Utilajul ar urma să fie folosit pentru intervenţii de urgenţă, dar şi pentru lucrări curente.

   Primăria Sânpetru a lansat procedura de achiziţie pentru achiziţionarea unui buldoexcavator, a cărui valoare este estimată la 330.000 lei, fără TVA, (392.700 lei, cu tot cu TVA), utilaj ce ar urma să fie folosit pentru efectuarea unor activități specifice de amenajări edilitar-gospodăreşti.

  Potrivit Primăriei Sânpetru, buldoexcavatorul ar urma să fie folosit pentru lucrări de intervenţie şi îndepărtare a efectelor produse în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile sau dezastre naturale, pentru regularizarea văilor în cazuri de inundaţii iminente, înlăturarea efectelor alunecărilor de teren sau îndepărtarea de pe partea carosabilă a diverselor obstacole aduse de furtuni şi vijelii.

   De asemenea, cu ajutorul aceluiaşi utilaj, Primăria va putea realiza, în regie proprie, lucrările de întreţinere a drumurilor şi uliţelor comunale, inclusiv intervențiile la şanţuri, rigole sau podeţe, dar şi pentru amenajările spaţiilor verzi.