Sari la conținut

Primăria Sânpetru alocă 400.000 de lei pentru achiziția unui buldoexcavator

primaria-sanpetru-aloca-400000-de-lei-pentru-achizitia-unui-buldoexcavator

Primăria Sânpetru este dispusă să plătească aproape 400.000 de lei pentru un buldoexcavator. Utilajul ar urma să fie folosit pentru intervenţii de urgenţă, dar şi pentru lucrări curente.

Primăria Sânpetru a lansat procedura de achiziţie pentru achiziţionarea unui buldoexcavator, a cărui valoare este estimată la 330.000 lei, fără TVA, (392.700 lei, cu tot cu TVA), utilaj ce ar urma să fie folosit pentru efectuarea unor activități specifice de amenajări edilitar-gospodăreşti.

Potrivit Primăriei Sânpetru, buldoexcavatorul ar urma să fie folosit pentru lucrări de intervenţie şi îndepărtare a efectelor produse în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile sau dezastre naturale, pentru regularizarea văilor în cazuri de inundaţii iminente, înlăturarea efectelor alunecărilor de teren sau îndepărtarea de pe partea carosabilă a diverselor obstacole aduse de furtuni şi vijelii.

De asemenea, cu ajutorul aceluiaşi utilaj, Primăria va putea realiza, în regie proprie, lucrările de întreţinere a drumurilor şi uliţelor comunale, inclusiv intervențiile la şanţuri, rigole sau podeţe, dar şi pentru amenajările spaţiilor verzi.

Comentarii

Ultimă oră